Cautare

1518 de rezultate pentru "tiberiu filip timisoara" (5.04 secunde)
9 din Targu Mures, unde isi desfasoara activitatea in prezent filiala judeteana a partidului, va intra in posesia mostenitorilor lui Tiberiu Hanko, stabiliti in Austria. ... In urma cu un an, mostenitorii lui Tiberiu Hanko au primit din partea municipalitatii o decizie de reimproprietarire.
In cadrul unei conferinte de presa, ieri, la sediul din Satu Mare al Parchetului National Anticoruptie, seful PNA Satu Mare, Tiberiu Sigartau, si procurorul Marius Iancu au prezentat rezultatele finale ale cercetarilor efectuate in cazul afacerii ilegale cu vize SUA desfasurata de presedintele asociatiei non-profit Camera de comert romano-americana Portland - Oregon, Iosif (Joseph) Kovacs, trimis in judecata pentru trafic de influenta si inselaciune si Sos Rolland, anchetat si trimis in judecata in acelasi dosar pentru complicitate la trafic de influenta si fals in inscrisuri sub semnatura privata.
Premierul Calin Popescu-Tariceanu (foto) a anuntat ca va propune, saptamana viitoare, la prima sedinta a Biroului Permanent Central al PNL pe care il conduce, sanctionarea senatorului liberal de Suceava, Tiberiu Prodan, care a contestat ordonanta privind noile formulare ale declaratiile de avere pe care trebuie sa le faca demnitarii.
Premierul Calin Popescu-Tariceanu (foto) a anuntat ca va propune, saptamana viitoare, la prima sedinta a Biroului Permanent Central al PNL pe care il conduce, sanctionarea senatorului liberal de Suceava, Tiberiu Prodan, care a contestat ordonanta privind noile formulare ale declaratiile de avere pe care trebuie sa le faca demnitarii.
Sedinta de ieri i-a oferit prilejul inca o data consilierului UDMR Tiberiu Gunthner sa se contreze cu presedintele Stefan Szabo. ... Tiberiu Gunthner a afirmat ca din aceasta cauza au fost tergiversate in judet proiectul gropii ecologice sau contractarea imprumutului de 22 milioane de euro.
Afirmatia a fost facuta in cadrul seminarului de la Braila, pe tema "Abordari lider pentru dezvoltarea zonelor rurale din Romania", intalnire la care a participat si presedintele Consiliului Judetean, Tiberiu Marc.
Fratele fostului lider, Tiberiu Cozma, a declarat ca o plangere se refera la dosarul Costesti, unde Miron Cozma a primit o pedeapsa de zece ani de inchisoare, iar cea de-a doua la revocarea decretului de gratiere dat de presedintele Ion Iliescu.
Demersul a venit dupa ce, la sedinta anterioara, consilierul municipal Tiberiu Nemet a sesizat faptul ca nimeni nu stie de fapt ce se mai intampla la Telegondola, care sunt incasarile si profitul, desi Consiliul Local ar avea tot dreptul sa stie aceste lucruri, ca actionar important al societatii.
Sorin Sandru, Mircea Paraschiv, Tiberiu Constantinescu, Ion Badea, Sorin Enache, Doru Mihai, Robert Badea, Daniel Stanoiu, Bogdan Potamian si Nicolae Ciurdea. ... Mai mult, Iustian a precizat ca trei dintre demisionari Sorin Sandru, Mircea Paraschiv si Tiberiu Constantinescu ar fi fost, de fapt, demisi din partid.
Consilierul judetean PDL Tiberiu Brailean a sustinut, joi, intr-o conferinta de presa, ca presedintele CJ Constantin Simirad (PSD) si-ar pregati in birou un "serai", spunand totodata ca pentru spargerea peretilor ar fi avut nevoie de acordul consilierilor, fiind vorba despre patrimoniul institutiei.
Cei doi candidati vor sustine maine prima proba de concurs.Consilierul judetean PSD Tiberiu Florian Mateescu si Marius Catalin Usurelu ginerele presedintelui PC Olt Paul Dobrescu vor sustine maineproba scrisa a concursului pentru ocuparea functiei de director al Casei Judetene de Asigurari de Sanatate (CJAS) Olt.
Tiberiu Mateescu a castigat concursul organizat de Casa Nationala de Asigurari de Sanatate pentru ocuparea postului vacant. Recent ales consilier judetean, Tiberiu Mateescu (foto) a castigat concursul pentru ocuparea postului de director al Casei de Asigurari de Sanatate Olt organizat in perioada 18-20 martie la Bucuresti.
Daca inspectorul-sef Eugen Bola (foto) a decis sa se intoarca in Barou, ceilalti doi inspectori adjuncti, Tiberiu Plesu si Marian Becheanu, nu s-au decis inca daca vor depune sau nu proiectul de management pentru obtinerea functiei de director coordonator.
500 de mp, situat in zona Trup Mamaia Nord, lotul B, lui Tiberiu Plesu (foto), adica nimeni altul decat fostul sef al Inspetoratului Teritorial de Munca din Constanta.
Dupa ce a obtinut in 2003, de la Primaria Navodari, o concesiune pe 49 de ani, Tiberiu Plesu (foto), fostul sef al Inspectoratului Teritorial de Munca (ITM), a decis sa devina si proprietar pe terenul in suprafata de 13.
Bogdan Tiberiu Iacob face dezvaluiri fulminante pe site-ul Inpolitics: ... Puteti citi in continuare dezvaluirile lui Bogdan Tiberiu Iacob despre mitocaniile la care isi supune Basescu sotia.
SNLO va face primele exproprieri la Berbesti, unde cu cateva luni in urma s-a intrunit comisia de utilitate publica, dupa cum a declarat Tiberiu Trotea, directorul societatii. ... Tiberiu Trotea a declarat ca nu poate sa confirme suma, dar a spus ca reprezentantii SNLO au negociat in numeroase randuri.
Stiu ca se intentioneaza semnarea unui contract intre manageri si sefii de sectie din cadrul spitalului, dar deocamdata forma contractului, precum si ce va cuprinde acesta, nu este foarte bine pusa la punct", sustine directorul Spitalului Judetean Constanta Tiberiu Tofolean.
Potrivit lui Tiberiu Plesu, inspectorul sef adjunct din cadrul Ispectoratului Teritorial de Munca Constanta, ITM efectueaza lunar in jur de 350 de controale, valoarea amenzilor aplicate intr-o luna cumuland un total de peste 200.000 lei.
Potrivit inspectorului adjunct din cadrul ITM Tiberiu Plesu (foto) pentru incalcarea legislatiei in domeniu cei cinci angajatori au fost amendati valoarea totala a sanctiunilor fiind de 7.
google-analytics.com